EL PUNT DE PARTIDA: LA NECESSÀRIA UNITAT INDEPENDENTISTA

És evident que les forces polítiques que representen el món independentista a  Catalunya, malgrat destinar-hi alguns esforços, no han trobat encara el camí adient per tal de trobar la unitat necessària per assolir els seus objectius. Des de Banyoles, territori tradicionalment actiu i representatiu, ara volem donar exemple. I és que malgrat els diferents accents, hem estat capaços d'acordar els eixos municipals i nacionals per aconseguir allò que molta gent espera de nosaltres: treballar plegats pel mateix objectiu.

S'han d'obrir nous camins per arribar al que la societat desitja, i pensem que des de l'àmbit municipal, des dels pobles i les ciutats, també ho podem aconseguir. Aquesta proposta per a les eleccions municipals parla d’actuar amb l’esperit unitari que realment vol la ciutadania, i alhora fer arribar aquest missatge als dirigents polítics del país. Des de l'àmbit local tenim molt clar l'objectiu final i res no ha de fer-nos aturar en el procés, la gent de Banyoles en volem donar exemple.
A diferència d'altres partits, el nostre objectiu primer és la independència i amb aquesta fita hem de moure'ns, també en l'àmbit municipal. Per a nosaltres, la unitat de l’independentisme ha de treballar des de casa, des del barri, des de la ciutat, des del propi ajuntament per eixamplar, donar a conèixer i treballar la necessitat d'aconseguir el nostre estat propi.

És per això que Esquerra, Reagrupament i membres a títol personal de SI ens hem ajuntat en aquest nou projecte.