CAP A UNA CIUTAT ACTIVA, EMPRENEDORA, COMPROMESA I AVANÇADA

La principal preocupació de cara a les properes eleccions municipals és la nostra ciutat: Banyoles.

Som molts els que pensem que Banyoles no és una ciutat qualsevol. Durant anys s’ha conreat una xarxa ciutadana única capaç d’assumir i fer front a tots els reptes plantejats: la capitalitat de comarca, el creixement demogràfic, l’organització d’esdeveniments singulars, l’acolliment de la nova immigració, la modernització dels serveis públics, el progrés educatiu, la conservació del patrimoni o l’expansió cultural.

En aquest sentit, davant la situació d’estancament i immobilisme de la vida política i econòmica de Banyoles, que amenaça amb anestesiar la vida social i cultural i el dinamisme propi d’aquesta ciutat, aquesta nova proposta política opta per obrir portes i finestres i treballar per una candidatura que sigui reflex del pluralisme actiu de la ciutat i de la voluntat de progrés amb l’optimisme que sempre l’ha caracteritzat.
La nostra proposta s’estructura a l’entorn de quatre eixos de treball, orientats a les oportunitats de la nostra ciutat:

Una Banyoles activa amb la participació de tothom
La cohesió i la voluntat d’unir esforços de ciutadans, associacions i ajuntament per tal de crear una ciutat dinàmica, oberta i plural.

Una Banyoles que planta cara a la crisi
Que crea llocs de treball, que capta inversions i que dóna suport als emprenedors i emprenedores. Una ciutat amb una planificació econòmica organitzada per tal de sortir amb força de la crisi.

Una Banyoles al costat de la gent
Amb uns serveis públics de qualitat que ens ajudin a millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes i ens facin sentir orgullosos com a banyolins i banyolines.

Una Banyoles que manté viva la seva identitat
Que defensa sense complexes la llengua, els costums i la manera de fer d’aquest poble, a la vegada que integra els nouvinguts en el seu entorn social i cultural, des d’una perspectiva plural. Una ciutat que progressa, amb els esforços i els anhels de tothom, tenint clar d’on prové i cap a on vol anar.