JUNTS PER BANYOLES ES PRESENTA COM UNA LLISTA EQUILIBRADA I COM L’ALTERNATIVA A L’ACTUAL GOVERN


L’equip es proposa treballar per la defensa del bé comunal i la reactivació de la ciutat en tots els àmbits amb la participació de les entitats i un nou estil de govern.


Aquesta tarda s’ha presentat la llista de les 27 persones que formen part de la candidatura de Junts per Banyoles per aquestes properes eleccions municipals del 22 de maig. L’acte ha tingut lloc al Parc de la Muralla amb la intervenció del cap de llista Josep Vicens.

Vicens ha destacat que la candidatura està formada per un seguit de persones compromeses amb la ciutat que destaquen per haver participat activament en el seu teixit associatiu. També ha remarcat que es tracta d’una llista equilibrada, tant en el sentit de gènere com en els diferents perfils professionals que la conformen. Pel cap de llista “tots i totes són persones amb ganes i il·lusió per redreçar una ciutat que s’ha alentit i que s’ha governat amb un estil massa personalista”.

Junts per Banyoles és una candidatura que es proposa treballar pel bé comú, “especialment en la defensa del nostre bé comunal més preuat, l’aigua de l’Estany.” Segons Josep Vicenç, “volem reactivar la ciutat i posar les condicions necessàries per donar un important pas endavant econòmicament, social i culturalment”. Aquest objectiu ha de tenir per norma “la participació i el diàl·leg constant amb les entitats que són l’ànima i el motor de Banyoles”. En aquest sentit, Vicens confia plenament en “trencar amb l’estil personalista de Miquel Noguer que s’allunya d’afavorir la participació i el saber escoltar que ha de ser la nova forma de treballar pels banyolins i banyolines i que nosaltres representem”.