Nou butlletí d'informació municipal de Junts per Banyoles


Aquest matí s’ha presentat el tercer butlletí d’aquesta legislatura en que hi podem trobar temes que han estat d’actualitat el primer trimestre del 2012 com ara la compra de la barca Anna per part de l’Ajuntament, l’estat de projecte d’urbanístic de “Sota Monestir” o el descontrol pressupostari de l’equip de govern.


Aquest nou butlletí segueix en la línea dels anteriors i pretén arribar a totes les llars de la ciutat amb una tirada de 6.500 exemplars que es repartiran en els propers dies. L’objectiu d’aquests butlletins és poder fer arribar a la gent de Banyoles el punt de vista de Junts per Banyoles sobre els temes d’interès de la ciutat.

En aquest número es tracten temes com: La compara de la barca de passeig a l’estany per part de l’equip de govern, la necessitat d’un nou Pla General per tal d’afrontar el Sota Monestir, el descontrol pressupostari de l’equip de govern o la poca activitat que està generant la Factoria d’Arts Escèniques.

Amb aquesta publicació Junts per Banyoles segueix amb el compromís de transparència i informació a la ciutadania. L’edició ha estat finançada amb les aportacions dels regidors i simpatitzants del grup.