EL POBLE JA HA PRES LA DECISIÓ

L’esperança que tenia el govern espanyol després de la manifestació multitudinària que es va produir l’onze de setembre de l’any passat era que la seva anomenada bombolla independentista es desinflés, que ignorant les seves demandes i deixant passar el temps aquest moviment anés perdent força.

Lluny d’això i per sorpresa seva, la via catalana ha tingut un èxit sense precedents, ha desbordat totes les previsions. La societat civil catalana ha sigut capaç d’organitzar una cadena que anava de punta a punta del país. Més de quatre-cents quilòmetres han estat omplerts de gom a gom, i és que en molts trams es podien haver fet tres i quatre cadenes. Més de 1.600.000 persones han participat en la via i han emplenat també pobles i ciutats del nostre país.

Un dels èxits més importants de la convocatòria ha estat el poder internacionalitzar les nostres demandes ja que més de mil cent periodistes d’arreu del món han estat acreditats per a l’esdeveniment i ho han pogut explicar de primera mà. No seria lògic doncs, ni que l’estat espanyol ni que la Unió Europea mirés cap a una altra banda com han estat fent fins ara i que ignorés les nostres peticions. El poble ja ha pres la decisió, el poble demana de forma majoritària poder decidir el seu futur.


Felicitar de manera molt especial a l’Assemblea per a la seva curosa i perfecta organització, també als milers i milers de voluntaris que de manera totalment altruista han dedicat hores i hores perquè tot sortís com ha sortit i finalment a tots als que desplaçant-vos sovint a molts quilòmetres de casa, heu aconseguit que la cadena no es trenqués en cap moment. A tots plegats, felicitats!