UNS RESULTATS AL SERVEI DEL PAÍS

Esquerra Republicana de Catalunya ha assolit aquest diumenge a tot Catalunya el que són els seus millors resultats en unes eleccions europees així com la primera victòria electoral des de l'any 1932. A la comarca del Pla de l'Estany ERC ha estat la primera força política guanyant a Banyoles, Fontcoberta, Serinyà, Crespià, Sant Miquel de Campmajor, Porqueres i Vilademuls. 

Aquests magnífics resultats són gràcies als vots de molta gent que d'aquesta manera ha volgut mostrar a Europa la voluntat dels catalans de votar el seu futur polític. Els vots recollits al Pla de l'Estany i a tot Catalunya demostren que el camí cap al 9N no té aturador i que la voluntat dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya és expressar a les urnes quin és el futur que volen per al seu país.

Des d'aquestes línies volem agrair a tothom el seu vot, cap a ERC, però també cap a les demés forces que reconeixen el dret a decidir dels catalans. Els resultats d'ahir sense dubte són un impuls molt important cap a poder votar el proper 9N.


Resultats a la ciutat de Banyoles

Font: Ministeri de l'Interior