HAN COMENÇAT LES TROBADES PARTICIPATIVES DE JUNTS PER BANYOLES

Des de fa uns dies hem arrencat les trobades amb Banyolins i Banyolines. En volem fer moltes i volem que tothom pugui dir la seva. 

Quin és l’objectiu? Ho dèiem en el butlletí de presentació de la nova candidatura de Junts per Banyoles. Volem copsar les preocupacions, les il·lusions i els projectes del ciutadans de la nostra ciutat.

A Junts per Banyoles creiem que s’ha de repensar la ciutat de dalt a baix i elaborar un nou projecte de ciutat a llarg termini. Un projecte ambiciós, que superi el termini dels quatre anys d’una legislatura, que doni resposta a les preocupacions de la ciutadania i que reculli i conciliï les sensibilitats de molta gent, més enllà del grup polític que governi  la ciutat. 

Per fer aquest projecte de futur cal una visió global i això s'aconsegueix amb la participació i el diàleg intens entre el màxim nombre de persones. Cal que ens apropem a  tots els sectors de la ciutat: educadors, empresaris, botiguers, joves, gent que treballa i gent que no pot fer-ho, banyolins de tota la vida i gent que fa poc que viu a la nostra ciutat.A  les reunions que portem fetes ja s’ha evidenciat que hi ha inquietuds i projectes i que el diàleg és molt enriquidor per la diversitat de persones reunides i les seves perspectives. 

Els assistents ens han confirmat aquesta percepció i ens han transmès la seva valoració positiva, que és també la que es desprèn de la varietat i l’interès dels temes que s'han debatut. S’ha parlat, per exemple, de la problemàtica de l’urbanisme a Banyoles, de la mobilitat, dels carrils bici, de la connexió amb l’estany, de la potencialitat turística, de la integració dels nous banyolins o de l’oferta d’oci per als joves entre molts altres temesHa estat una autèntica pluja d’idees que ajudarà a vestir el nostre model.

El resultat positiu d’aquestes trobades ens reforça en la nostra idea d'arribar a moltíssima gent i recollir tot allò que els banyolins i banyolines poden aportar a la seva ciutat

Agraïm als participants la seva col·laboració i us animem a participar en aquest projecte per construir, entre tots, una ciutat millor, més justa i més humana.

Roser Masgrau