JUNTS PER BANYOLES-ERC PRESENTA LA SEVA ALTERNATIVA DE GOVERN

Junts per Banyoles-ERC es va presentar ahir com una candidatura “transversal, oberta i plural” que vol ser alternativa de govern. La cap de llista, Roser Masgrau, en aquest sentit, va dir que des del principi la formació ha tingut: “Una voluntat clara de posar fi a vuit anys d'un ajuntament amb majoria absoluta contra la qual s'estavellava, una i altra vegada, la nostra oposició. El model de ciutat de Miquel Noguer no és el nostre i creiem que ja és un model caducat i que tot allò que no s'ha fet fins ara és que no hi havia voluntat de fer-ho. Això vol dir que ja és l'hora de deixar pas a altres projectes i a altres persones.”


Pel que fa al programa electoral, la cap de llista de Junts per Banyoles va explicar els eixos bàsics: fer una Banyoles participativa i un ajuntament transparent, desenvolupar un projecte de ciutat i de territori “ben planificat, amb sensibilitat”, fer de Banyoles una ciutat hospitalària que atregui pel seu patrimoni natural i històric, millorar els serveis, i fer una ciutat amb valors: educadora, justa, cohesionada i integradora.
Amb l'alcaldable per Banyoles, Roser Masgrau, també van intervenir cinc membres de la candidatura acompanyats de persones que donen suport a la llista: l'actor David Marcè, el cardiòleg Ramon Brugada, la mestra Sandra Masdevall i l'exacalde de Banyoles per la Plataforma Progressista Joan Solana.