CARTA OBERTA AL PRESIDENT PUIGDEMONT EN MOTIU DEL BANYOLÍ DE L'ANY

Benvolgut Molt Honorable President,
Ens hem assabentat que aquest any heu estat convidat a participar, el dia 23 de setembre, a la celebració dels Premis Banyolí de l’Any.
Us donem la nostra benvinguda a Banyoles, però nosaltres, el grup municipal Junts per Banyoles-ERC, no hi serem, com tampoc no hi seran els dos regidors de la CUP i el regidor d’Iniciativa per Catalunya.
Junts per Banyoles-ERC volem fer-vos arribar una explicació dels motius de la nostra absència.  Des de l’inici de la creació d’aquests premis, la nostra posició ha estat la de no compartir el seu plantejament, perquè tenen un format molt poc participatiu, poc transparent  i fortament elitista. Hem demanat amb insistència (aquest mateix any també ho hem fet) que es canviés el format i que fos més obert i popular. No s’ha acceptat mai per part de l’equip de govern de l’Ajuntament.
Aquesta és la raó per la qual el nostre grup no hi ha assistit en anys anterior ni tampoc hi assistirà aquest any. Hem cregut que seria bo que es conegués la motivació de la nostra actitud.
La nostra no assistència no és un boicot a la ciutat ni als premiats ni al nostre President, que aquest any hi és convidat. Tot el contrari.
Benvingut a Banyoles, President, però ens sap greu que participeu en uns premis que no comptem amb el recolzament de tots els regidors ni de tota la ciutat i sobre els quals mai s’ha pogut arribar a un consens, tal com seria desitjable.
Ben cordialment,
Roser Masgrau

Regidora i cap del grup municipal  Junts per Banyoles-ERC