ERC RENOVA L'EXECUTIVA LOCAL DE BANYOLES

Després d’anys en què ERC-Banyoles estava integrada a la federació comarcal del Pla de l’Estany, els militants de la ciutat han decidit crear una secció local pròpia, encapçalada per David Juan, regidor de Junts per Banyoles.
La nova secció local d’ERC compta amb una combinació d’experiència i renovació, amb la presència de regidors a l’Ajuntament de Banyoles, i alhora amb noves incorporacions. En aquest sentit, els regidors Xavi Bosch i F. Xavier Carreras s’ocupen de les àrees d’Organització i Política municipal, respectivament, mentre que Roser Masgrau és la representant del grup municipal.
La secretaria de Finances és ocupada per Jordi Xena, mentre que Marc Puigdomènech és el nou responsable d’Imatge i Comunicació. Per la seva part, les JERC tindran dues representants a l’executiva, ja que Júlia Vargas ocupa la Secretaria de la Dona, mentre Helena Teixidor, serà la representant de les joventuts a la secció local d’ERC.
A més dels responsables habituals a les seccions locals, ERC-Banyoles s’ha volgut dotar d’un equip específic de campanya, a càrrec d’Eulàlia Turró, Albert Masdevall i Ferran Camps, i d’un coordinador per al programa electoral municipal de cara a 2019, tasca que és assumida per Jaume Butinyà.
El nou President local, David Juan, ha volgut destacar «la diversitat i representativitat social d’aquest equip, que es completa amb els diversos militants i simpatitzants que participen en els diferent àmbits temàtics per a la millora de la ciutat», als quals ha volgut agrair la seva dedicació i compromís al projecte d’ERC per a Banyoles.