JAUME BUTINYÀ PRESENTA LA SEVA CANDIDATURA A L’ALCALDIA DE BANYOLES EN EL DARRER BUTLLETÍ PUBLICAT PER ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-JxB

Durant les últimes setmanes s’ha repartit bustia a bustia el butlletí de presentació de Jaume Butinyà com a alcaldable de Banyoles per Esquerra Republicana de Catalunya - JxB

La publicació és una carta de presentació de la candidatura de Butinyà a l’alcaldia de Banyoles que destaca la voluntat del grup d’esdevenir una alternativa real al govern actual de Miquel Noguer posant les persones al centre. En el butlletí s’hi pot trobar també una entrevista al candidat per tal que la gent conegui qui és, d’on ve i perquè ha acceptat de presentar-se d’alcalde.


El de Jaume Butinyà és un projecte que proposa posar les persones i les entitats al centre de les prioritats del consistori. Un gran centre cultural, donar màxim suport a les entitats, treballar especialment pels joves,... són algunes de les primeres propostes de la candidatura.


El butlletí, a més, també repassa l’opinió dels actuals regidors respecte els equipaments, el tracte a les entitats, els serveis públics i el comerç de la ciutat. I fa balanç de les trobades de debat “Valors Republicans” que el grup ha estat portant a terme en els darrers mesos.

Tanmateix la presentació del butlletí també ha servit per anunciar que s’està treballant intensament en l’elaboració de la llista de persones que acompanyaran Butinyà en la seva candidatura. L’alcaldable ha destacat que la feina està bastant avançada, que serà una llista renovada però amb experiència i que es podrà anar presentant en les properes setmanes.

Del butlletí se’n han repartit 2.500 còpies bústia a bústia per tota la ciutat i també es pot consultar al següent enllaç: