ERC-JUNTS PER BANYOLES VALORA POSITIVAMENT EL CREIXEMENT OBTINGUT A LA DARRERES ELECCIONS MUNICIPALS


Jaume Butinyà, portaveu de ERC-Junts per Banyoles, acompanyat de David Carvajal, regidor electe de la formació, han valorat avui els resultats obtinguts en les passades eleccions municipals.

En primer lloc Butinyà ha volgut felicitar el conjunt dels banyolins i banyolines per l’altíssima participació que es va registrar el dia de les votacions arribant pràcticament al 80% del cens electoral. Aquesta és una dada que demostra que la política importa a la gent i més encara en unes eleccions com les municipals.

El cap de llista ha donat les gràcies també als 2864 votants que van apostar pel projecte de la Banyoles Republicana. Aquest xifra de vots, la segona més alta de la història pels republicans, suposa un increment de gairebé 800 vots respecte el 2015 i segueix en la dinámica de creixement de la formació. Aquest resultat ha permès a la formació mantenir els 5 regidors a l’Ajuntament de Banyoles i seguir essent de llarg la principal força a la oposició del consistori.

Butinyà però ha lamentat que aquest increment no s’hagi traduït en més regidors per intentar trencar la majoria absoluta de Miquel Noguer.

El portaveu republicà a volgut recalcar també que la candidatura d’ERC-Junts per Banyoles és un grup de gent amb experiència, compromesos amb Banyoles i la seva gent, disposats a treballar per dur a terme un projecte de ciutat centrat en les persones i els valors republicans.A la roda de premsa d’avui també s’ha volgut recordar a tots els que van treballar en les diferents candidatures pel projecte republicà del que avui és hereu el grup municipal.“El patrimoni polític d’ERC a la ciutat de Banyoles és molt important i s’ha consolidat amb la feina feta en els últims 40 anys de candidatures municipals ja sigui des del govern, amb alcaldes com Salvador Juncà i Pere Bosch, o des de l’oposició com serà el cas dels propers 4 anys” ha destacat Jaume Butinyà.

Per acabar, s’ha volgut destacar un cop més la bona valoració que es fa de la campanya electoral d’ERC-Junts per Banyoles. Una campanya feta des de la voluntat d’explicar el projecte d’ERC a Banyoles, sense despeses innecessàries, sense prometre ni reglar res, i sempre des de l’ètica política. Una campanya que també s’ha fet des dels Valors Republicans i gràcies a tothom que formava part de la candidatura, els membres de la Secció Local d’ERC de Banyoles i també la col·laboració de molts simpatitzants.