QUÈ PENSEMVOLEM INICIAR UN NOU CICLE a la ciutat de Banyoles que deixi enrere el model caducat de l’actual alcalde Miquel Noguer. El seu projecte, que no compartim, haurà durat ja vuit anys. Suficients per poder tirar endavant els projectes en els que creien. Tot allò que no s’ha fet és que segurament no hi havia voluntat de fer-hoVOLEM SER LA VEU DE LA BANYOLES QUE ES MULLA. De la gent compromesa amb la ciutat que vol participar activament, que forma part de les entitats, que posa el seu granet de sorra a fer de Banyoles un lloc millor. I també que és mulla per Catalunya per construir un nou estat independent. Ha arribat el moment que el govern de la ciutat  es mulli per la gent de Banyoles que ho està passant malament i també, sense excuses i de forma clara, que es posicioni per ajudar en el procés d’independència.
FAREM UNA CANDIDATURA OBERTA amb voluntat d’entendres amb tothom. Amb la mà estesa a afegir tots aquells i aquelles que vulguin participar del nou cicle que s’ha d’obrir a la ciutat i al país. Junts per Banyoles vol ser el que diu el seu nom: una plataforma oberta a la participació. Amb la voluntat d’anar més enllà de les sigles d’un únic partit afegint gent independent i altres formacions amb qui podem confluir. A diferència de la majoria absoluta d’en Miquel Noguer que ha quedat aïllada en el seu model nosaltres estarem oberts a fer Banyoles entre tots i totes.
ESPEREM COMPTAR AMB LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM  Perquè la unió fa la força i junts podem fer molt més per Banyoles i donar-li aquesta sana renovació de persones, d’idees i de projectes. Cal que la nostra ciutat s’atraveixi altre cop a afrontar grans reptes i ressituar-la allà on voldríem que fos. Volem fer de Banyoles una ciutat més viva, emprenedora, justa i cohesionada.